-

-

-

-

-

-

-

-

Általános információk


Foglalás:
Minden szobafoglalást írásban kérünk megerősíteni, amelyre szállodánk szintén írásos visszaigazolást küld.

Előleg:
A szobafoglalás előfeltétele 50%-os előleg fizetése számla ellenében. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy hitelkártya garancia beérkezik.

Csomagfoglalás esetén  a csomag árának  100 %-át  kell kifizetni a Fogadóval egyeztetett időpont pontosítása után

Távozás:
11:00 óráig

Szállásra vonatkozó lemondási feltételek:

Egyéni foglalás
Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző napon, helyi idő szerint 8:00 óráig. Kötbér késői lemondás vagy meg nem érkezés esetén: minden lefoglalt szoba egy napi ára. A lemondási feltételek a tartózkodás hosszától és a választott ellátás függvényében változnak.

Csoportos foglalás
Csoportos rendelésnél a kötbérmentes lemondási határidő az érkezést megelőző 28. nap.

A kötbér mértéke a 28-21 nappal az érkezést megelőző lemondás esetén a megrendelt szobamennyiség értékének 30%-a, 21-14 nappal az érkezést megelőző lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások értékének 40%-a, 14-7 nappal az érkezést megelőző lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások értékének 60%-a, 7-2 nap esetén a megrendelt szolgáltatások értékének 80%-a.

48 órán belül történő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás teljes értéke fizetendő kötbérként.


Rendezvényre vonatkozó lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondási határidő 7 munkanappal a rendezvény előtt.

Az étkezések létszámainak tekintetében 24 órával a rendezvény kezdete előtt módosítást nem áll módunkban elfogadni, az eredetileg megadott létszámnak megfelelő összeget számlázzuk.

A megrendelő mindennemű rendelést csak írásos formában mondhat le.

Amennyiben a megrendelő a rendezvény megrendelését a határidő után mondja le, a kötbér fizetését az alábbiak szerint vállalja:

– a rendezvény előtti 10-7 munkanap közötti lemondás esetén a rendezvény előzetesen kalkulált összegének 50%-át köteles megfizetni.

– a rendezvény előtti 7. munkanapon belüli lemondás esetén a rendezvény előzetesen kalkulált 100%-át

Csomag lemondási feltételek:

Csomagfoglalás esetén a csomag nem lemondható, Másik időpontra áthelyezhető a foglalástól számítva 6 hónapon belül.


Egyéb tájékoztató jellegű információk:
– Ha saját technikai berendezést szeretnének használni, abban az esetben a szálloda nem vállal felelősséget a technikai eszközök működéséért. A megrendelő kizárólag a Hotel jóváhagyásával csatlakoztathatja saját elektromos berendezéseit a szálloda hálózatára. Az ilyen berendezések használatából adódó üzemzavar vagy kár elhárításának a költségei a megrendelőt terhelik.

– A behozott kiállítási vagy egyéb személyes tárgyak őrzése a szálloda összes termében a megrendelő felelőssége. Megrongálásukért, elvesztésükért a szálloda nem vállal felelősséget.

– A dekorációs anyagok és egyéb tárgyak behozatala és elhelyezése a szálloda beleegyezése nélkül nem megengedett. Tilos bármilyen ragasztóanyagot, bútortűzőt, szöget, csavart vagy ehhez hasonlót használni az anyagok falon vagy mennyezeten történő rögzítéséhez. Mindezektől eltérni csak a szálloda személyzetével történt előzetes egyeztetést követően lehet.


Váratlan események:

Váratlan események bekövetkeztekor (sztrájk, közlekedési fennakadás, vagy egyéb vészhelyzet), ha a rendezvény megtartása lehetetlenné válna, akkor jelen szerződés minden jogi következmény nélkül írásban bármely fél részéről felmondható.


Étterem
Az év minden napján nyitva tartó éttermünk kínálatában hazai és nemzetközi fogások, valamint specialitások szerepelnek. Meghitt hangulatról csodás panoráma gondoskodik. Jó idő esetén vendégeinket a hangulatos kerthelységben is kiszolgáljuk, ahol időszakos jelleggel, grillen és bográcsban készült finomságokat kínálunk.

Rendezvények alkalmával az étterem és a mellette található Rákóczi terem egybe nyitható.

Félpanzió 3000Ft/Fő/Nap

Vacsora vagy ebéd, három fogásos menü 1800Ft/Fő/Alkalom

Wellness relax
Wellness relax részlegünk kikapcsolódást és kényeztetést biztosít a hozzánk látogató vendégek számára, az év minden napján.  A 15 méter hosszú, dupla nyakzuhannyal és pezsgőfürdővel felszerelt élménymedencénk hideg napokon kellemesen melenget, nyári kánikulában pedig gyors felfrissülést biztosít. Finn szaunánk és infra kabinunk a test és a lélek számára kínál feltöltődést, profi masszőreink pedig a megfáradt izmokba lehelnek új erőt.


A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.



    Szállás tipus

  1. Hotel/Szálloda